Telefonia VeuIP a les empreses

[tabs]
[tab title=”Cat”]

La tecnologia VeuIp és una de les més actuals a l’hora de comunicar-se en l’àmbit empresarial. Es basa en l’enviament i recepció de dades de veu del telèfon a través d’Internet. Tenir una centraleta virtual és molt més senzilla d’administrar a nivell d’usuari que una centraleta analògica tradicional.
Aquesta es programa fàcilment a través d’un panell de control online, còmodament i a través de l’ordinador es poden afegir locucions, crear desviaments de trucada, configurar bústia de veu, etc.

Quins avantatges pot tenir contractar un servei de veuIP en la teva empresa?

Els proveïdors de Veu Ip més coneguts a nivell nacional són Vozelia, VOZ, Xtratelecom, Voztelecom, Netelip, Adam, Norvoz, Servitux, Sarenet i LCR. Contractar un servei de VozIp podria reduir les despeses de l’empresa pel què fa a comunicacions ja que només depèn de la connexió a Internet de la oficina.

En els últims anys, les pimes s’han apuntat a la revolució de VozIP i això fa que cada vegada sigui més assequible per a elles. Realment és un sistema còmode i avançat.

Per a més informació sobre aquest servei, clica aquí o contacta amb nosaltres directament:

Per telèfon: 93 842 47 55
Per email: oter@oterinformatica.com

o si ho prefereixes, omple el formulari i et trucarem sense cap compromís!
[su_button url=”http://blog.oterinformatica.com/index.php/contact/” target=”blank” style=”soft” background=”#FFA500″ size=”6″ wide=”yes” center=”yes” radius=”10″ icon=”icon: eye” text_shadow=”0px 0px 0px #fff”]ET TRUQUEM NOSALTRES[/su_button]

[/tab]
[tab title=”Cast”]

La tecnología VozIp es una de las más actuales a la hora de comunicarse en el ámbito empresarial. Se basa en enviar y recibir los datos de voz del teléfono a través de Internet.
Al tener una centralita virtual es mucho más sencilla de administrar a nivel de usuario que la centralita analógica de toda la vida.
Ésta, se programa fácilmente a través de un panel de control online, cómodamente i a través del ordenador se pueden añadir locuciones, crear desvíos de llamada, configurar buzón de voz, etc.

¿Qué ventajas puede tener contratar un servicio de VozIp en tu empresa?

Los proveedores de VozIp más conocidos a nivel nacional son Vozelia, VOZ, Xtratelecom,Voztelecom, Netelip, Adam, Norvoz, Servitux, Sarenet y LCR. Contratar un servicio de VozIp podría reducir los gastos de la empresa en cuanto a comunicaciones ya que solo depende de la conexión a Internet de la que se dispone.

En los últimos años, las pymes se han apuntado a la revolución de VozIP y eso hace que cada vez sea más asequible para ellas. Realmente es un sistema cómodo y avanzado.

Para más información sobre este servicio, haz clic aquí o contacta con nosotros directamente:

Por teléfono: 93 842 47 55
Por email: oter@oterinformatica.com

Si lo prefieres, rellena el formulario y te llamaremos ¡sin ningún compromiso!
[su_button url=”http://blog.oterinformatica.com/index.php/contact/” target=”blank” style=”soft” background=”#FFA500″ size=”6″ wide=”yes” center=”yes” radius=”10″ icon=”icon: eye” text_shadow=”0px 0px 0px #fff”]TE LLAMAMOS NOSOTROS[/su_button]

[/tab]
[/tabs]

Obrir